Gerberu nebo astru, karafiát, či slunečnici

Nezařazené

Gerberu nebo astru, karafiát, či slunečnici

V posledních deseti letech, po skončení ekonomické krize, se doslova rozjel boom využívání roznášky květin. Někdo z vás může namítat, proč taková zbytečnost, ovšem uvědomte si, že pokud myslíme jen na sebe, své vlastní blaho a potěšení, že tento způsob uvažování se nakonec obrátí proti nám samotným. Mít někoho rád, dokázat jej nezištně a neúčelově obdarovat, je důkazem jistého sebevědomí. Lidé, kteří sami od sebe něco darují, jsou obecně považováni za přitažlivé a žádoucí, jsou obdivováni a těší se velké úctě.
A darovat někomu květinu, je také výrazem lásky a náklonnosti. Mimochodem, kdy jste vy muži, naposledy darovali květinu někomu blízkému?
růžové růžičky

Doručenka

Roznáška květinové kytice s doručenkou je jeden ze způsobů, jak potěšit ženskou duši. Anebo vyjádřit svůj obdiv a náklonnost, coby známý či neznámý ctitel. Případně touto formou poděkovat za cokoliv, a komukoliv . Tento způsob předání květin má jisté výhody i nevýhody. Darující osoba především nezaznamená ten první okamžik vzrušení při předávání prezentu. Zároveň však z této situace nebude v rozpacích, což většinou způsobí přiměřenou reakci obdarovaného, a náležitou „odplatu“ a poděkování. Doručenky často využívají také firmy, které projevují své účastenství v rámci nějaké významné akce, nebo jako způsob upřímné soustrasti nad úmrtím blízké osoby.
košík květin

Doba doručení

Je to jedna z nejrychlejších expresních služeb doručování. Od objednávky, resp. uhrazení částky za službu se rychlost doručování rozlišuje od vzdálenosti. V rámci objednávky v dotyčném městě se květiny doručí do dvou hodin, po České republice trvá rozvoz přibližně do 6 hodin a po celém světě je tato lhůta zpravidla jednodenní, tedy 24 hodin od objednávky. Navíc květiny putují ve speciálním přepravním boxu, máte tedy záruku, že nebudou pomačkané, potrhané, ani zvadlé. Doporučuje se však objednávku provádět s předstihem, alespoň dvou až třídenním, aby byl dostatek času kytici připravit.
sedmikrásky ve skleničce

Jak je to s čerstvostí

Pokud nejde o amatéry a obrátíte se na profesionální firmu, ta vám kvalitu květin garantuje. Řezané květiny musí být vždy čerstvé, jsou přepravovány v chladicích boxech, v letním období se převáží zajištěné v tzv. florexu, což je měkká hmota napuštěná vodou. V zimě se květiny balí do papírových rolí, aby nezmrzly.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Back To Top