Aplikace pro obchodníka využívané při pracovních schůzkách

Nezařazené

Aplikace pro obchodníka využívané při pracovních schůzkách


1.Kontakty

Kontakty jsou dnes vším.  Místo toho, abyste hledali papírové vizitky po kapsách, naskenujte si je s Business Card Reader (iOs nebo Android). Převádí tištěný text do elektronické podoby, se kterým se rychleji pracuje.
stejné ikony
2. Pracovní schůzky
Pokud jste v časovém presu nebo jen není tvorba prezentace vaši silnou stránkou, využijte Haiku Deck nebo Keynote (oboje iOS). Tvořit můžete pomocí různých šablon, barev, formátů. Navíc u prvního zmíněného je možnost okamžitého propojení iPadu s webem, počítačem a iPodem plus je zde možnost stažení prezentace do Keynote.
Součástí pracovní schůzky bude jistě i uzavření smlouvy. Pokud nejste zrovna v dosahu kanceláře, neobejdete se bez aplikace na skenování dokumentů. Pro tuto příležitost je vhodná Office Lens (iOs nebo Android).
Pro komunikaci v týmu nebo nahrávání hovorů během schůzky je v nabídce Slack (iOs nebo Android), který umožňuje rozdělit několik konverzací do samostatných vláken u jednotlivých projektů. Přínosem je sdílení dokumentů do dané komunikace.
Pokud chcete zasílat video zprávy, je aktuálně na vrcholu aplikace Glide (iOs nebo Android). Výhodou je její fungování i v offline provozu. Zprávy jsou zálohované na cloudu, které pak jen vyzvednete.
podnikatel s tabletem
3. Vztahy s klienty
Po schůzce je důležité připomenout se a nezapomenout na slíbené. S tímto vám pomůže Cloze( iOs nebo Android). Postará se o připomenutí schůzek, rozeslání e-mailů, klíčové kontakty, sociální sítě, atd. Zkrátka virtuální asistentka.
4. Přehledně vše na jednom místě
Jednou z nejdůležitějších a souhrnných aplikací je Evernote ( iOs nebo Android). Slouží na principu štítků, díky kterým vše rychle dohledáte. Je jedno, zda si sem nahrajete přichystané prezentace, videa, fotky, poznámky, vizitky, či jen napíšete myšlenku, která vás napadla. Pokud máte Evernote, dostanete se k vašim uloženým dokumentům z jakéhokoliv zařízení.
Aplikací je nepřeberné množství, záleží jen na vás, které dáte přednost a kterou si oblíbíte.

 

1.     



Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Back To Top